packard-bell-easynote-te-19v-65w-laptop-tolto-adapter-utangyartott-tapegyseg
Packard Bell Easynote te... 19V 65W laptop töltő (adapter) Utángyártott tápegység (19V 3.42A 5.5mm X 1.7mm)

Listaár: 3 530 Ft

Online ár: 3 160 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Packard Bell Easynote te... 19V 65W laptop töltő (adapter) Utángyártott tápegység

Cikkszám: 19V 3.42A 5.5mm X 1.7mm

Szín: fekete, Állapot: Utángyártott, Csatlakozó: 5.5mm X 1.7mm, Garancia: 1 év, Adapter Teljesítmény: 65W, Bemeneti feszültség: 220V hálózati, Kimeneti áramerősség: 3.42A, Kimeneti feszültség: 19V

Bővebben leírásról

Listaár: 3 530 Ft

Kedvezményes ár:

3 160 Ft

Szaküzletben átvehető: 20-nál több darab azonnal
Központi raktárkészlet: 20-nál több, bővebb információ

Készletinformáció, átvételi lehetőségek14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

1 év 
gyártói 
garancia

Leírás

Utángyártott tápegység.

Feszültség: 19V

Áramerősség: 3.42A

Teljesítmény: 65W

Csatlakozó: 5.5mm X 1.7mm

A tápegységhez a 220V kábelt ajándékba adjuk.


Utángyártott termék

A Packard Bell Easynote te... 19V 65W laptop töltő (adapter) Utángyártott tápegység terméknek nem ismert a gyártója. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek hazánkban nincs ismertsége, ezért azt mi sem tüntetjük fel.

1 év garancia

A termékhez egy év garancia jár.

Kompatibilis modellek

Milyen készülékekhez jó a Packard Bell Easynote te... 19V 65W laptop töltő (adapter) Utángyártott tápegység?

A kereső segítségével le tudjuk ellenőrizni, hogy jó-e a Packard Bell Easynote te... 19V 65W laptop töltő (adapter) Utángyártott tápegység a készülékünkhöz. Kereséshez írjuk be a mezőbe a készülék pontos típusát (pl.: Acer Ferrari 200)

Kompatibilis alkatrészek

Kompatibilis termékek

További információk

Mire figyeljünk laptoptöltőnk használatakor

Létezik egy olyan laptop tartozék, amelynek sokkal fontosabb szerepe van, mintsem gondolnánk. A hordozható számítógépek hálózati töltőjét értjük ez alatt. Több energiával, sokkal eredményesebb és találékonyabb lehet! Egy megbízható laptop töltő használatával a laptopot sokkal hatékonyabban használható. Az adapter segítségével akár behelyezett akkumulátorral, vagy a nélkül is használható a laptop. 

Az adapter különösen akkor válik fontos szereplővé, amikor az akkumulátor gyengül, vagy elhasználódott. Tehát annak érdekében, hogy jól működő laptop töltőnk legyen, gondot kell fordítani a helyes használatára és a karbantartásra. 

 

Néhány célszerű ötlet a hálózati adapter megfelelő használatához:

1. Ha a hálózati adapter nem működik: ellenőrizzük a konnektort, mielőtt belekezdenénk valamilyen komolyabb hibaelhárításba. 

2. Kizárólag a típushoz rendszeresített töltőt használjuk. Soha ne használjunk más terméket, még akkor sem, ha a kimeneti feszültségi követelmények ugyanazok, mivel az áramerősség különböző lehet.

3. Először mindig a DC kimenetet dugjuk be a laptopba és csak utána a 220V csatlakozót a konnektorba. 

4. Az adaptert szárazon és szobahőmérsékleten kell tartani. Hasonlóan más elektromos eszközökhöz, a magas hőmérséklet árthat az adapternek.

5. A tápegységet soha ne hagyjuk sokáig folyamatosan csatlakoztatva a laptophoz. Ha az akkumulátor feltöltődött, húzzuk ki.

6. Ne ütögessük az adaptert. Tönkretehetjük a belső részeket és az áramkört.

7.  Olyan helyen tároljuk, ahonnan nem eshet le. Gyermekektől elzárva tartsuk.

8. A rövidzárlat megelőzése érdekében az adapter fém részei ne érintkezzenek fémmel. A zárlatos adapter károsíthatja a számítógépet.

9. Ne tároljuk hűvös helyen vagy légkondicionáló készülék közelében, mert bepárásodhat.

10. A konnektorból való kihúzásnál soha ne a zsinórt húzzuk, mert megsérülhet, vagy elszakadhat.

 

Mi a teendő túlmelegedő hálózati adapter esetében

Néha túlzásba visszük a laptop használatát, ezáltal felforrósodik az adapter is.

Mért melegednek az adapterek? Az adapter a hálózatban levő váltóáramot alakítja át egyenárammá, amire a laptop működéséhez szüksége van. Hasonlóan az autók motorjához, ahol fosszilis energia felhasználásával nyerünk mozgási energiát, az adapter is energiát alakít át egyik formájából a másikba. Az energiaátalakítás az autók esetében sem 100%-os hatásfokú, mivel közben rengeteg energia veszik el hő formájában. Ezért van az, hogy az elhasználódott elektronikai eszközök sokkal több energiát fogyasztanak, mint az újjak. 

Mit tegyünk? Ha az adapter túlságosan melegszik, érdemes kicserélni.

Mi van, ha nem tudunk, vagy nem akarunk új adaptert venni? Ha lehetőség van rá, célszerű meggyőződni arról, hogy az töltő a megfelelő feszültséget adja le. Ha ez túl magas, vagy alacsony, okozhatja a túlmelegedést. Ehhez voltmérőre van szükség. Ha nem áll rendelkezésre, inkább vásároljunk új laptop tápegységet, mert az áruk nagyjából megegyezik.

Megfelelő hűtést kell biztosítani. A túlmelegedés elkerüléséhez a műanyag háznak szüksége van arra, hogy körülötte a levegő szabadon áramolhasson. Ezért soha ne takarjuk be és tartsuk távol bármilyen melegtől.

Ha megfelelő a hűtés. Gyakori hiba, hogy a túlmelegedés elkerülése érdekében kihúzzuk az adaptert. Valójában ezzel az ellenkezőjét érjük el, mivel csatlakozott állapotban a laptop nem csak a működéshez szükséges energiát veszi fel, hanem tölti az akkumulátort is.

Ha szakértők vagyunk, elláthatjuk az adaptert hűtőbordával. Ez megkönnyíti a felesleges hő elvezetését, és alacsonyan tartja a hőmérsékletet. 

Vélemények

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

( 4.5 pont / 551 szavazat )


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Írjon nekünk