mhl-micro-usb-adapter-microusb-usb-hdmi-atalakito
MHL - Micro Usb adapter (MicroUSB-USB-HDMI átalakító) (MHL media adapter)

Listaár: 2 450 Ft

Online ár: 2 160 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

MHL - Micro Usb adapter (MicroUSB-USB-HDMI átalakító)

Cikkszám: MHL media adapter

Csatlakozó: micro USB, HDMI, MHL, Garancia: 1 hónap

Bővebben leírásról

Listaár: 2 450 Ft

Kedvezményes ár:

2 160 Ft14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

1 hónap 
gyártói 
garancia

Leírás

Kérjük rendelés előtt ellenőrizze, hogy készüléke támogatja-e az MHL-t Fontos, nem minden microUSB csatlakozóval rendelkező eszközről lehet képet kiküldeni a HDMI-vel rendelkező készülékünkre, csak az alábbi eszközök képesek erre a funkcióra: MHL Képes telefonok listájának megtekintése, kattints ide! Amennyiben készüléke szerepel ezen az oldalon, akkor működni fog készülékével az adapter. Amennyiben nincs a listában akkor sajnos nem fog működni. MHL adapter (MicroUSB-HDMI átalakító) Lehetővé teszi okostelefon, tablet kijelzőjén megjelenített kép átvitelét HDMI képes TV-re akár 1080p felbontásban is. Oszd meg kedvenc képeidet, videóidat nagyfelbontású TV-n. Élvezze kedvenc számait, Youtube videóit nagy képernyőn, böngésszen az interneten és mindezt hátradőlve a fotelből. Telefon csatlakoztatása monitorhoz/TV-hez. - Elsőnek is csatlakoztassuk a HDMI-t a monitorunkhoz vagy TV-nkhez. - Második lépésként, csatlakoztassuk az USB véget egy tápellátáshoz. (Egy USB port is megfelelő) - Harmadik lépésként, csatlakoztassuk a microUSB-t a telefonunkhoz. Ezután rövid időn belül meg kell, hogy jelenjen a kép a kijelzőn.


Full HD kijelző

A Full HD (High-Definition) nagy felbontású képek megjelenítésére alkalmas. Pontosan 1080: 1920×1080 pixel. Manapság a filmeknél elterjedt legnagyobb felbontás.

Utángyártott termék

A MHL - Micro Usb adapter (MicroUSB-USB-HDMI átalakító) terméknek nem ismert a gyártója. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek hazánkban nincs ismertsége, ezért azt mi sem tüntetjük fel.

Vélemények

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

( 4 pont / 90 szavazat )


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Írjon nekünk