asus-a8sc-19v-65w-laptop-tolto-adapter-utangyartott-tapegyseg-220v-kabellel
Asus A8SC 19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábellel (19V 3.42A 5.5mm X 2.5mm)

Listaár: 4 760 Ft

Online ár: 4 304 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Asus A8SC 19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábellel

Cikkszám: 19V 3.42A 5.5mm X 2.5mm

Vásárold meg új webáruházunkban: Asus A8SC 19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábellel

Adapter Teljesítmény: 65W, Bemeneti feszültség: 220V hálózati, Kimeneti feszültség: 19V, Kimeneti áramerősség: 3.42A, Szín: Fekete, Állapot: Utángyártott, Csatlakozó: 5.5mm X 2.5mm, Garancia: 1 év

Bővebben leírásról

Listaár: 4 760 Ft

Kedvezményes ár:

4 304 Ft

Szaküzletben átvehető: 10-nél több azonnal
Központi raktárkészlet: 20-nál több, bővebb információ

Készletinformáció, átvételi lehetőségek
Kosárba

Mutasd az összeset


14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

1 év 
gyártói 
garancia

Leírás

Feszültség: 19V Áramerősség: 3.42A Teljesítmény: 65W Csatlakozó: 5.5mm X 2.5mm A tápegységhez a 220V kábel tartozék


Segítség laptop töltő választásához

Laptop töltő választás segédlet
Vásárlás előtt érdemes pár fontos adatot egyeztetni annak érdekében, hogy megfelelő töltőt vásárolj. Elsősorban a gyári töltő paraméterei alapján keress, vagyis, hogy hány voltos (V) és amperes (A) töltőre van szükséged.
Ha már nincs meg, lekopott róla minden adat, akkor a laptop alsóházán megtalálhatod ezeket az információkat, mint ahogy a lenti képen bemutatjuk. Feltéve, hogy az alsóházon nem találsz semmit, akkor az akkumulátor alatt lesznek ezek az adatok.
Kiindulási pont lehet, ha tudod a laptop pontos típusát, így is tudsz keresni a különböző töltők között. Léteznek olyan töltők, amelynek volt(V) és amper(A) számai megegyeznek, de a tápcsatlakozó dugóméretek eltérnek, így ezt is figyelembe kell venni vásárlás előtt.

Kimeneti feszültsége: 19V

A töltő kimeneti feszültsége (volt, 19V) kulcsfontosságú paraméter, ami az adott laptop működéséhez szükséges.

Ez a feszültség nem lehet sem magasabb, sem alacsonyabb, mivel a laptop elektromos rendszere ezt az értéket várja a megfelelő működéshez. Ha a feszültség túl alacsony, a laptop nem fog működni vagy nem fog megfelelően működni, mivel nem kapja meg a szükséges elektromos teljesítményt. Ha a feszültség túl magas, az károsíthatja a laptop belső alkatrészeit, mivel azok csak a specifikus feszültségig vannak tervezve.

Például, ha a laptopod 19V-os feszültséget igényel, a töltődnek is 19V-os feszültséget kell biztosítania. Sem többet, sem kevesebbet.

Ezért fontos, hogy a töltőt a laptop gyártója által megadott specifikációk szerint válasszuk ki, beleértve a megfelelő kimeneti feszültséget is. Ezeket az információkat általában a laptop alján található címkén, a felhasználói kézikönyvben vagy a gyártó weboldalán találhatjuk meg.

A termék színe fekete

A termék jellemző színe fekete árnyalatú, bár lehet, hogy a gyártó más egyedi megnevezést használ rá.

Utángyártott termék

A Asus A8SC 19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábellel terméknek nem ismert a gyártója. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek hazánkban nincs ismertsége, ezért azt mi sem tüntetjük fel.

A Asus A8SC 19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábellel utángyártott termékek gyakran hasonló anyagokból és technológiával készülnek, mint az eredeti termékek, és általában betartják ugyanazokat a minőségi szabványokat. Ezenkívül számos esetben a jó minőségű utángyártott termékek ugyanolyan garanciát kínálnak, mint az eredeti termékek, ami további biztonságot nyújt a vásárlók számára.

Egy vásárló, aki jó minőségű utángyártott terméket néz, valószínűleg értékorientált és költséghatékony megoldást keres. Fontos, hogy alaposan ellenőrizze a termék leírását és specifikációit, valamint olvassa el a vásárlói véleményeket és értékeléseket, hogy biztos lehessen a termék minőségében.

Csatlakozó mérete: 5.5mm X 2.5mm

Egy laptop töltőcsatlakozója méretét meghatározó paraméterek közül az egyik a belső és külső átmérő. Ha a csatlakozó mérete 5.5mm x 2.5mm, akkor a külső átmérő 5.5mm, a belső pedig 2.5mm. Ez a méret egy viszonylag gyakori standard, és számos laptopgyártó, mint például az Asus, Toshiba és Lenovo, használja.

Fontos megjegyezni, hogy a csatlakozó mérete csak az egyik tényező, amit figyelembe kell venni a megfelelő töltő kiválasztásánál. További fontos paraméterek a töltő kimeneti feszültsége (V) és árama (A) csak annyiban, hogy a töltő áramleadási képessége lehet nagyobb mint a laptop áramfelvételi képessége, mivel a készülék csak annyi áramot(A) fog felvenni, ammennyire szükésge van . Ezeknek a laptop által igényelt értékekkel kell megegyezniük. A legtöbb gyártó a laptop alján, a gyártói matricán vagy az akkumulátor területén tünteti fel ezeket az információkat.

Ha a töltőcsatlakozód mérete 5.5mm x 2.5mm, akkor az új töltőnek is ilyen méretűnek kell lennie, valamint a kimeneti feszültségének és áramának is meg kell egyeznie a laptopod specifikációival.

1 év garancia

Amikor egy termékre 1 éves garanciát vállalunk, az azt jelenti, hogy egy teljes évig, a vásárlás napjától számítva, kiállunk a termék minősége és megbízhatósága mellett. Ez a garancia lefedi azokat a hibákat vagy meghibásodásokat, amelyek a termék normál használat mellett és normál körülmények között ezen időszak alatt bekövetkezhetnek.

A garanciális időszak alatt, ha a termék hibásnak bizonyul, akkor az a mi belátásunk szerint javításra, cserére vagy visszatérítésre kerül, a vevőnek nincs további költsége. A garancia általában lefedi az olyan problémákat, amelyek hibás alkatrészekből vagy munkavégzésből adódnak.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a garancia általában nem terjed ki azokra a problémákra, amelyek a termék helytelen használatából, balesetekből vagy a normális kopásból adódnak. Mindig olvassa el és értse meg a garancia feltételeit és kikötéseit, hogy tisztában legyen azzal, mi van fedezve és mi nem.

1 éves garancia vállalásával célunk, hogy a vásárlóinknak nyugalmat biztosítsunk.

Kompatibilis modellek

Milyen készülékekhez jó a Asus A8SC 19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábellel?

A kereső segítségével le tudjuk ellenőrizni, hogy jó-e a Asus A8SC 19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábellel a készülékünkhöz. Kereséshez írjuk be a mezőbe a készülék pontos típusát (pl.: Lenovo G530)

Kompatibilis alkatrészek

Kompatibilis termékek

További információk

Mire figyeljünk laptoptöltőnk használatakor

Létezik egy olyan laptop tartozék, amelynek sokkal fontosabb szerepe van, mintsem gondolnánk. A hordozható számítógépek hálózati töltőjét értjük ez alatt. Több energiával, sokkal eredményesebb és találékonyabb lehet! Egy megbízható laptop töltő használatával a laptopot sokkal hatékonyabban használható. Az adapter segítségével akár behelyezett akkumulátorral, vagy a nélkül is használható a laptop. 

Az adapter különösen akkor válik fontos szereplővé, amikor az akkumulátor gyengül, vagy elhasználódott. Tehát annak érdekében, hogy jól működő laptop töltőnk legyen, gondot kell fordítani a helyes használatára és a karbantartásra. 

 

Néhány célszerű ötlet a hálózati adapter megfelelő használatához:

1. Ha a hálózati adapter nem működik: ellenőrizzük a konnektort, mielőtt belekezdenénk valamilyen komolyabb hibaelhárításba. 

2. Kizárólag a típushoz rendszeresített töltőt használjuk. Soha ne használjunk más terméket, még akkor sem, ha a kimeneti feszültségi követelmények ugyanazok, mivel az áramerősség különböző lehet.

3. Először mindig a DC kimenetet dugjuk be a laptopba és csak utána a 220V csatlakozót a konnektorba. 

4. Az adaptert szárazon és szobahőmérsékleten kell tartani. Hasonlóan más elektromos eszközökhöz, a magas hőmérséklet árthat az adapternek.

5. A tápegységet soha ne hagyjuk sokáig folyamatosan csatlakoztatva a laptophoz. Ha az akkumulátor feltöltődött, húzzuk ki.

6. Ne ütögessük az adaptert. Tönkretehetjük a belső részeket és az áramkört.

7.  Olyan helyen tároljuk, ahonnan nem eshet le. Gyermekektől elzárva tartsuk.

8. A rövidzárlat megelőzése érdekében az adapter fém részei ne érintkezzenek fémmel. A zárlatos adapter károsíthatja a számítógépet.

9. Ne tároljuk hűvös helyen vagy légkondicionáló készülék közelében, mert bepárásodhat.

10. A konnektorból való kihúzásnál soha ne a zsinórt húzzuk, mert megsérülhet, vagy elszakadhat.

 

Mi a teendő túlmelegedő hálózati adapter esetében

Néha túlzásba visszük a laptop használatát, ezáltal felforrósodik az adapter is.

Mért melegednek az adapterek? Az adapter a hálózatban levő váltóáramot alakítja át egyenárammá, amire a laptop működéséhez szüksége van. Hasonlóan az autók motorjához, ahol fosszilis energia felhasználásával nyerünk mozgási energiát, az adapter is energiát alakít át egyik formájából a másikba. Az energiaátalakítás az autók esetében sem 100%-os hatásfokú, mivel közben rengeteg energia veszik el hő formájában. Ezért van az, hogy az elhasználódott elektronikai eszközök sokkal több energiát fogyasztanak, mint az újjak. 

Mit tegyünk? Ha az adapter túlságosan melegszik, érdemes kicserélni.

Mi van, ha nem tudunk, vagy nem akarunk új adaptert venni? Ha lehetőség van rá, célszerű meggyőződni arról, hogy az töltő a megfelelő feszültséget adja le. Ha ez túl magas, vagy alacsony, okozhatja a túlmelegedést. Ehhez voltmérőre van szükség. Ha nem áll rendelkezésre, inkább vásároljunk új laptop tápegységet, mert az áruk nagyjából megegyezik.

Megfelelő hűtést kell biztosítani. A túlmelegedés elkerüléséhez a műanyag háznak szüksége van arra, hogy körülötte a levegő szabadon áramolhasson. Ezért soha ne takarjuk be és tartsuk távol bármilyen melegtől.

Ha megfelelő a hűtés. Gyakori hiba, hogy a túlmelegedés elkerülése érdekében kihúzzuk az adaptert. Valójában ezzel az ellenkezőjét érjük el, mivel csatlakozott állapotban a laptop nem csak a működéshez szükséges energiát veszi fel, hanem tölti az akkumulátort is.

Ha szakértők vagyunk, elláthatjuk az adaptert hűtőbordával. Ez megkönnyíti a felesleges hő elvezetését, és alacsonyan tartja a hőmérsékletet. 

Vélemények a termékről és rólunk

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

( 4.5 pont / 614 szavazat )


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Hírek

Segíthetünk?